Nije fora: Nada Macura pušta muziku u Beogradu!

Izvor: Svet, 28.Sep.2016, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije fora: Nada Macura pušta muziku u Beogradu!

Na društvenim mrežama je veliku prašinu digla najava da će folk pevač Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, pevati na Exit festivalu. Naravno, to je bila šala.
Ali, kako biste reagovali kad bismo vam rekli da će Nada Macura zaista puštati muziku u jednom beogradskom klubu?
Naime, jedan beogradski klub je odlučio da ugosti Macuru na veoma poseban način. Portparolka Hitne pomoći će na neko vreme “vrteti ploče” i zabavljati sve posetioce puštanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dobrog rokenrola.
Za “24 sata” je Macura kratko i jasno potvrdila svoj dolazak i biranje muzike, a organizatori ove žurke imaju samo jedno da vam kažu – obucite se slojevito jer Nada pušta muziku!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije fora: Nada Macura pušta muziku u Beogradu!

Izvor: Scandal.rs, 28.Sep.2016

Na društvenim mrežama je veliku prašinu digla najava da će folk pevač Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, pevati na Exit festivalu. Naravno, to je bila šala...Ali, kako biste reagovali kad bismo vam rekli da će Nada Macura zaista puštati muziku u jednom beogradskom klubu?..Naime, jedan beogradski...

Nastavak na Scandal.rs...

DJ Nada Macura!

Izvor: Mondo, 28.Sep.2016

Portparolka Hitne pomoći pušta muziku u beogradskom noćnom klubu!..Nada Macura, koja svakodnevno obaveštava javnost o burnim beogradskim noćima i savetuje nas sve da se obučemo slojevito, ovog vikenda u potpuno novoj ulozi!..Nada će biti DJ na "Gradskom žuru" u klubu Zappa u Beogradu, objavljeno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.