Ni u dobru ni u zlu: Razvodi poznatih koji su obeležili 2014

Izvor: Svet, 21.Dec.2014, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni u dobru ni u zlu: Razvodi poznatih koji su obeležili 2014

Koliko se često brakovi u Holivudu sklapaju, toliko se često podnose i zahtevi za razvod. Ipak, vesti o propalim ljubavima i neuspelim brakovima i dalje nas šokiraju. Ovo su holivudski razvodi koji su obeležili godinu na izmaku.
Gvinet Paltrou i Kris Martin

Nakon 11 godina braka tokom kojih su dobili dvoje dece, glumica i frontmen grupe “Copldplay” rešili su da se raziđu. Slavni par sve detalje o privatnom životu krio je od medija, i tokom braka retko kada su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se zajedno pojavljivali u javnosti, tako da niko nije mogao ni da pretpostavi da se suočavaju sa problemima. Ipak, ostali su u prijateljskim odnosima i nakon razvoda.
Antonio Banderas i Melani Grifit

Španski glumac i holivudska zvezda objavili su u junu ove godine da se razvode nakon 18 godina braka. Kao razlog razvoda naveli su nepomirljive razlike, a u saopštenju su istakli da se rastaju u prijateljskim odnosima, te da i dalje poštuju jedno drugo. Zajedno imaju ćerku Stelu.
Robin Tik i Pola Paton

Problematičnog pevača neprestano su pratile glasine da nije veran svojoj zanosnoj supruzi, a čini se da je glumica na kraju u to i poverovala. U februaru su objavili da je njihovom devet godina dugom braku došao kraj. Zanimljivo je da je ovaj par počeo da se zabavlja još dok su bili tinejdžeri, i da su ukupno zajedno proveli preko dve decenije. Pre četiri godine dobili su sina Džulijana.
Maraja Keri i Nik Kenon

Pop diva i televizijski voditelj objavili su da se rastaju u avgustu, i tako potvrdili ono što se dugo šuškalo u medijima. Iako su nekoliko puta obnavljali bračne zavete i pokušavali da ubede javnost da je njihova ljubav jača od svega, slavni par nije uspeo da prevaziđe razmirice. Zajedno imaju trogodišnje blizance.
Adrijana Lima i Marko Jarić

Vesti o razvodu srpskog košarkaša i brazilske lepotice šokirale su javnost u maju ove godine. Slavni par venčao se na Dan zaljubljenih 2009. godine u Vajomingu. U novembru iste godine dobili su ćerku Valentinu, a u septembru 2012. Sijenu. I dok pojedini mediji spekulišu da je Adrijana već pronašla novog dečka, drugi pišu da će njih dvoje svom braku pružiti još jednu šansu-
Autor: Life Content
Foto: SIPA, goop.com

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.