Nezadovoljni tretmanom: Havajski domoroci kritikovali novi film Bredlija Kupera  (video)

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2015, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezadovoljni tretmanom: Havajski domoroci kritikovali novi film Bredlija Kupera (video)

Stanovnici Havaja kritikovali su film „Aloha“, u kojem glavnu ulogu tumači Bredli Kuper, zbog toga što ostavlja utisak da su belci većinsko stanovništvo na tom ostrvu.

Belci čine samo 30 odsto populacije na Havajima, ali kada odgledate film imate utisak da oni predstavljeju 90 odsto ovdašnjeg stanovništva. Ovo je samo jedan u nizu filmova, zajedno sa „The Descendants“, „50 First Dates“, „Blue Crush“, „Pearl Harbour“, koji koriste Havaje zbog egzotične >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << lokacije za snimanje, a uopšte ne prikazuju lokalno stanovništvo“, rekli su predstavnici havajskih domorodaca.

„Aloha“ prati priču o vojniku koji se vraća na mesta u kojima je postigao najviše uspeha tokom vojne karijere. Tu ponovo dolazi u kontakt sa nekadašnjom devojkom, a sticajem okolnosti od vojske dobija novi zadatak koji mora da izvrši.

Osim Kupera u filmu igraju i Ema Stoun, Rejčel Mekadams, Bili Marej i Alek Boldvin.

Film je režirao Karen Krou, najpoznatiji po ostvarenjima kao što su „Almost Famous“, „Vanilla Sky“ i „Jerry Maguire“.

Film će premijerno biti prikazan 29. maja u Americi.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.