Nezaboravan provod: Saša Matić oduševio publiku u Švajcarskoj! FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 31.Maj.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezaboravan provod: Saša Matić oduševio publiku u Švajcarskoj! FOTO+VIDEO

Saša Matić nastupio je proteklog vikenda u jednom od najpopularnijih klubova u Švajcarskoj "Face", u kome je svojim nastupom atmosferu doveo do usijanja i izazvao opštu euforiju i ovacije publike.

Face club, bukvalno je goreo, kako zbog sjajne muzike, tako i zbog neverovatne atmosfere koju je napravio Saša Matić, a njegov nastup doprineo je da Face club i ovog vikenda bude jedan od najposećenijih klubova u Švajcarskoj. Nastup koji je jedan od najomiljenijih pevača >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sa domaće scene priredio, još jedan je dokaz, da je provod zaista bio za pamćenje.

Neverovatna žurka potrajala je do duboko u noć, a prezadovoljna publika više od tri sata, igrala je i pevala uz najveće hitove Saše Matića, što dokazuju snimci i fotografije.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.