Neverovatno: Ova devojčica ima talenat da priča unazad! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Avg.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno: Ova devojčica ima talenat da priča unazad! VIDEO

Alisa Krejmer iz Potoa, američka država Oklahoma, postala je hit na internetu kada su njeni prijatelji postavili snimak na Jutjubu u kome ona priča, sasvim korektno, ali unazad. 

Neurolozi koji su se bavili slučajem mlade Alise koja ima svega sedamnaest godina i ostali su potpuno zbunjeni i navode da nemaju objašnjenje za ovu pojavu. Sve što je Doktor Vilijam Šetman iz Lankau medicinskog centra imao da kaže u vezi sa Alisinim neobičnim talentom je:

''Sigurni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << smo da je to prilično neuobičajeno. Različiti delovi mozga su zaduženi za različite funkcije, ali verujemo da je u pitanju neka vrsta posebnog mentalnog procesa'', prenosi Bulevar B92.

Na snimku je vidimo kako "kao iz topa" odgovara prijateljima - oni kažu neku reč, a ona je automatski izgovara unazad. Poslušajte, zvuči neverovatno.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.