“Nesigurna sam, kao i svaka majka”

Izvor: Svet, 28.Feb.2015, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Nesigurna sam, kao i svaka majka”

Holivudska glumica Riz Viterspun je u najnovijem intervjuu priznala da se stalno preispituje kao majka.
Kao majka koja ima troje dece u rasponu od dve do petnaest godina Riz kaže da je bila potpuno dezorjentisana kada je dobila treće dete.
Osećala sam kao da mi se mozak istopio. Tada vam je teško čak i da se obučete i izađete napolje. Morate da usporite u tom periodu“.
Imala sam stalno pripremljenu hranu u frižideru i nosila sam steznik koji mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je mnogo pomagao u prvim mesecima kada sam dobila treće dete“, kaže Riz.
Iako ima mnogo saveta o roditeljstvu koje bi podelila s drugima, ona često ne odeća potpuno samopouzdanje kao majka.
Konstantno se preispitujem. Da li ih pravilno vaspitavam, da li provodim dovoljno vremena sa svima ponaosob i da li uspevama da napravim pravi porodični balans. Pa trudim se“, zaključila je glumica.
Izvor: B92
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.