Neprepoznatljiva: Evo kako je Šer izgledala pre svih plastičnih operacija (foto)

Izvor: Scandal.rs, 06.Okt.2015, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neprepoznatljiva: Evo kako je Šer izgledala pre svih plastičnih operacija (foto)

Njena karijera traje preko 50 godina, a osim muzičkih hitova i blokbastera poznata je i po burnom privatnom životu i plastičnim operacijama.

Teško je poverovati da će slavna Šer naredne godine proslaviti 70. rođendan. Slavna pevačica i glumica zadržala je mladolik izgled, uglavnom zahvaljujući brojnim estetskim zahvatima kojima se podvrgla.

Sa samo 16 godina, Šer je napustila školu i porodični dom, i počela da živi sa prijateljem u Los Anđelesu. Tamo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << upoznala Sonija, koji je od nje bio stariji 11 godina, i sa kojim je osnovala duo Soni i Šer. Venčali su se 1964, a razveli 11 godina kasnije. Njenu karijeru pratili su brojni usponi i padovi, ali je do današnjih dana zadržala status velike zvezde.

I pored glasina o ozbiljnim zdravstvenim problemima, Šer je još uvek veoma aktivna, a svojim objavama na društvenim mrežama redovno oduševljava fanove. Nedavno je objavila i retku fotografiju iz svog detinjstva, koja je nastala kada je imala samo 13 godina. Iako je još tada ispoljavala talenat, malo ko je mogao da pretpostavi u kakvu će zvezdu ona izrasti.

I Didn’t have much confidence,was a drama Queen & was Excited Or in Tears #being13 was Scary,& Stupendous ‼️ pic.twitter.com/UOOt24CKx3

— Cher (@cher) October 5, 2015

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Neprepoznatljiva: Evo kako je Šer izgledala pre svih plastičnih operacija (foto)

Izvor: Svet, 06.Okt.2015

Njena karijera traje preko 50 godina, a osim muzičkih hitova i blokbastera poznata je i po burnom privatnom životu i plastičnim operacijama.. Teško je poverovati da će slavna Šer naredne godine proslaviti 70. rođendan. Slavna pevačica i glumica zadržala je mladolik izgled, uglavnom zahvaljujući...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.