Nema odgovor na teška pitanja: Vlada Mandić ne zna kad mu je rođena žena?!

Izvor: Svet, 28.Jul.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema odgovor na teška pitanja: Vlada Mandić ne zna kad mu je rođena žena?!

Rukometaš Vlada Mandić ostavio je bez teksta zaposlene u “Krio-sejv centru”, gde je uplatio zamrzavanje matičnih ćelija svog sina, jer nije znao osnovne podatke svoje izabranice Jasmine Trnavac.
Vlada Mandić je u banku matičnih ćelija došao dan pre Jasmininog porođaja kako bi završio papirologiju i uplatio čuvanje matičnih ćelija njegovog sina Petra narednih 20 godina. Ne znam da li se zbunio zbog porođaja koji se približio ili zbog tropske vrućine koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je nastupila toga dana, tek svi su bili zatečeni kada nije znao da im odgovori na osnovna pitanja vezana za nevenčanu suprugu”, kaže za Alo izvor koji se našao na licu mesta, pa dodaje:
Kada ga je lekar pitao koji je matični broj njegove supruge Jasmine, on je rekao da ne zna. Lekar je tada pokušao da mu pomogne i upitao ga kog datuma je Jasmina rođena? Ni na to pitanje nije znao odgovor. Pravdao se rečima: Mi nismo u braku. Znam da je 1995. godište, ali zaista ne znam tačan datum njenog rođenja”.
Prema rečima svedoka koji se tu zatekao, rukometaš je izazvao smeh zaposlenih, ali i ostalih ljudi koji su se tamo zatekli istim povodom kao i on.
Ipak, neizvesnost nije dugo trajala jer je Mandić ubrzo pozvao telefonom Jasminu, koja mu je izdiktirala podatke. Pošto je uplatio 1.880 evra, papirologija je sređena i sve je bilo spremno za skladištenje matičnih ćelija njegovog naslednika.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema odgovor na teška pitanja: Vlada Mandić ne zna kad mu je rođena žena?!

Izvor: Scandal.rs, 28.Jul.2015

“Vlada Mandić je u banku matičnih ćelija došao dan pre Jasmininog porođaja kako bi završio papirologiju i uplatio čuvanje matičnih ćelija njegovog sina Petra narednih 20 godina. Ne znam da li se zbunio zbog porođaja koji se približio ili zbog tropske vrućine koja je nastupila toga dana,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.