Nema ‘leba od muzike: Maja Marijana moli Sašu Popovića da je zaposli kao voditeljku?

Izvor: Scandal.rs, 18.Jan.2017, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema ‘leba od muzike: Maja Marijana moli Sašu Popovića da je zaposli kao voditeljku?

Maja Marijana se pokajala što se vratila nastupima i muzici, pa sada moli direktora “Granda” Sašu Popovića da je zaposli kao voditeljku.

Pevačica je okačila mikrofon o klin sredinom prošle godine kada je dobila ponudu od prijateljice Dragane Mirković da vodi emisiju na njenoj televiziji DM SAT.

Posle nekoliko meseci, Maja je napustila posao voditelja jer se pomirila s bivšim mužem Mladenom Šmakićem, pa je smatrala da će joj on ugovarati tezge >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kao što je to bilo nekada.

Ali izgleda da nije baš sve išlo onako kako je ona zamislila.

Maja je kod Dragane imala mesečnu mesečnu platu od 500 evra, što je sasvim korektno. Pored toga, s vremena na vreme imala je poneki nastup i u tom periodu nije morala da brine za egzistenciju. Otkad je napustila DM SAT, Mladen joj je ponovo menadžer, pomirili su se, ali posao ne ide kao ranije. Odradi dve-tri tezge mesečno, i to za male honorare. Zbog toga je rešila da ponovo počne da vodi neku emisjiju jer ima iskustva u tom poslu. Pričala je sa Sašom Popovićem, predložila mu je da ona vodi emisiju koja bi se prikazivala na Grand televiziji, ali se nisu ništa konkretno dogovorili”, rekao je izvor blizak Marijani, piše Kurir Stars.

Maja je na Draganinoj televiziji nekoliko meseci vodila emisiju “Utorkom u osam”, koja je bila vrlo gledana.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MOLI ZA POSAO PEVACICA ZELI DA POSTANE VODITELJKA PA SE OBRATILA SASI POPOVICU

Izvor: medio.rs, 18.Jan.2017

Maja Marijana se pokajala što se vratila nastupima i muzici, pa sada moli direktora "Granda" Sašu Popovića da je zaposli kao voditeljku...Pevačica je okačila mikrofon o klin sredinom prošle godine kada je dobila ponudu od prijateljice Dragane Mirković da vodi emisiju na njenoj televiziji DM SAT. Posle...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.