Nekoliko puta na infuziji: Pevač morao da promeni način života!

Izvor: Scandal.rs, 14.Avg.2014, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekoliko puta na infuziji: Pevač morao da promeni način života!

Dženan Lončarević zbog posla može ozbiljno da ugrozi svoje zdravstveno stanje, pa je rešio da se posveti zdravom načinu života.

Otkako je počeo svakodnevno da trči, izgubio je pet kilograma, što se može primetiti i po njegovoj liniji.

On se već mesec dana nalazi na turneji u Crnoj Gori, gde svako veče radi u drugom gradu. Da su njegovi nastupi posećeni potvrđuje činjenica da se nedavno u jednoj diskoteci pojavila holivudska zvezda Stiven Sigal, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << koji je lično čestitao Dženanu na dobroj svirci i atmosferi. Međutim, zbog brzog načina života pevač je nekoliko puta završio na infuziji, budući da mu je organizam oslabio, kao i imunosistem.

Izvor: Kurir

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ, Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Dženan Lončarević završio na infuziji

Izvor: Story, 14.Avg.2014

Pevaču je zbog prenapornog poslovnog rasporeda oslabio imunosistem, te je morao da nekoliko puta primi infuziju..Dženan Lončarević, foto: story press

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.