Neda Arnerić se oglasila prvi put nakon nesreće!

Izvor: Svet plus, 29.Maj.2016, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Arnerić se oglasila prvi put nakon nesreće!

Neda Arnerić nedavno je iz bolnice puštena na kućno lečenje, gde se oporavlja od povreda zadobijenih nakon pada sa trećeg sprata stana u kome živi.

Popularna glumica oseća se dobro,a trenutka nesreće se veoma slabo seća: "Kod kuće sam u Beogradu i osećam se dobro", rekla je Neda za Dnevni avaz i demantovala spekulacije da ne može da hoda, kao i da će otputovati na lečenje u Austriju: "Ma to su gluposti", bila je kratka. Iako se mnogo nagađalo o uzroku pada sa prozora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Neda kaže da je to samo slučaj nesrećnih okolnosti: "Ne, pa desi se... Što bi rekli, nesrećni slučaj mali, ništa, sve je uredu".

Glumica se veoma dobro oporavlja, a već 14. juna zaigraće u Zagrebu u jednoj od svojih predstava, piše Dnevni avaz.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.