Ne želi ponovno okupljanje: Viktorija Bekam preduzela zakonske mere protiv Spice Girls!

Izvor: Svet plus, 17.Jan.2017, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne želi ponovno okupljanje: Viktorija Bekam preduzela zakonske mere protiv Spice Girls!

Viktorija Bekam definitvno ne želi da se, nekada planetarno popularna, grupa Spice Girls ponovo okupi, kao što je najavljeno u junu prošle godine, a preduzela je i neophodne zakonske mere protiv toga.

Geri Halivel, Ema Banton i Mel B u video snimku iz jula "Spice Girls – GEM" najavile su planove za dvadesetogodišnjicu grupe, ali očigledno da se Viktorija Bekam ne slaže sa time i navodno čini sve da to zaustavi, piše The Sun. "Devojke su očajne. To je izuzetno tužan način >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da se stvari završe", rekao je izvor nakon što je Viktorija umešala i svoje advokate.

"Viktorija je bila veliki deo njihovih života, a sada koristi advokate da bi blokirala njihov povratak", rekao je insajder i dodao: ''Očigledno ih je angažovala uz agresivna pravna pisma i to je veoma tužan način da se stvari okončaju nakon svega što su prošle zajedno".

Viktorijin predstavnik je sve porekao: "Nikakve prijave nisu poslate, to je izmišljotina časopisa The Sun, i ovu priču sada preuzima Viktorijin advokat", javlja The Daily Mail.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.