Ne razmišljaju o svadbi, ali on je nju već rezervisao!

Izvor: Svet, 28.Nov.2014, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne razmišljaju o svadbi, ali on je nju već rezervisao!

Glumica Tamara Dragičević skoro četiri godine uživa u skladnoj vezi sa kolegom Petrom Benčinom. Njih dvoje upoznali su se u pozorištu, a zajedno su glumili i u hit seriji “Vojna Akademija”.
Ljubavni par se gotovo ne razdvaja, a Petar je Tamarinim i svojim prijateljima na Instagramu pokazao da je njegova draga rezervisana.
O braku još ne razmišljaju ali glumac je, svakako, jasno stavio do znanja, brojnim muškarcima, da je lepa glumica samo njegova.
Autor: Bobana Živanović, Life Content
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

On se opušta uz crtane filmove!

Izvor: Svet, 28.Nov.2014

Aleksa Perović koji se proslavio učešćem u muzičkom takmičenju “X faktor” vredno radi na promociji svoje prve pesme “Neću da se zaljubim”.. Iako ima 19 godina, Aleksa se ozbiljno posvetio svojoj karijeri ali ponekad voli i da bude pravo dete.. “Volim kad mi jutro počne ovim pogledom!...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.