Tvrdi da je dokazala da može da bude pevačica: Ovo je prvi nastup Stanije Dobrojević! (video)

Izvor: Svet, 27.Avg.2016, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvrdi da je dokazala da može da bude pevačica: Ovo je prvi nastup Stanije Dobrojević! (video)

Kako smo vas sinoć obavestili, Stanija Dobrojević imala je prvi pevački nastup, i to u Kladovu.
Videli ste takođe i kako je izgledao doček koji su joj upriličili fanovi, a sada imate priliku da vidite i kako Stanija “odrađuje gažu”.

A video posted by Stanija Dobrojevic (@stanijadobrojevic) on Aug 27, 2016 at 5:34am PDT


“Moj hir i prvi nastup ikad… A s obzirom da je prvi nastup ikada, ja sam zadovoljna”, napisala je nova srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pevačica uz objavljeni snimak.

A video posted by Stanija Dobrojevic (@stanijadobrojevic) on Aug 27, 2016 at 6:09am PDT

Međutim, iako kaže da se publika još nije skroz navikla na nju u novoj ulozi, Dobrojevićeva tvrdi da je dokazala da može da bude – pevačica.
“Ovim nastupom dokazala sam da mogu da budem šta god poželim. Kada se nečeg prihvatim, kod mene nema zezanja, a hejteri što me više hejtuju ja radim više na sebi i sve sam bolja i bolja. Publika odlično reaguje, budući da nisu imali neka očekivanja jer me još nisu prihvatili kao pevačicu… Mada, nisam ni ja sebe sama prihvatila kao pevačicu, ha-ha-ha. Zasad se super zabavljam, a i masa zajedno sa mnom”, rekla je Stanija za STAR.
I, šta kažete? Kakvu joj karijeru predviđate?

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.