Ne može više da se obuzdava: Nikola žestoko ispipao Gogu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 31.Maj.2016, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može više da se obuzdava: Nikola žestoko ispipao Gogu! (video)

Iako se predano trudio da ni sa jednom devojkom na imanju nema ništa više od druženja, Nikoli Lakiću je sve teže da se obuzda i smiri svoje želje i pobude.

Jutros nije mogao da se kontroliše, pa je poželeo da opkorači Gogu Aleksić, što mu je ona i dozvolila.

Njima nije smetala Marija Ana Smiljanić, koja od danas spava tik do njih. Plavokosa pevačica se tokom prethodne noći naljutila na Filipa Đukića, te je uplakana rešila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << napusti njegov krevet i utehu nađe kod svojih prijatelja, koji se ne libe da pokažu nežnosti.

Nikola i Goga su se strastveno ljubili i grlili, a farmer iz naroda je sporim pokretima simulirao seks, dok je ležao preko Goge. Dok se Lakić “igrao”, go-go igračici je na dnevnom redu bila ozbiljna tema o kojoj je govorila Nikoli, međutim, on za njenu priču nije mnogo mario, već se prepustio vrelim dodirima.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.