Nazif Gljiva Biografija

Izvor: Poznati.info, 20.Mar.2013, 06:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nazif Gljiva Biografija

Nazif Gljiva je jedan od najpoznatijih bosanskih tekstopisaca i hitmejkera koji je sarađivao sa Šerifom Konjevićem, Halidom Bešlićem, Šabanom Šaulićem i mnogim drugim  estradnim zvezdama. Učesnik je rijaliti šou programa Farma koji se emituje na televiziji Pink. Nazif Gljiva je autor pesme “Neću neću dijamente”, koja je proslavila  Halida Bešlića i drugih Bešlićevih hittova, kao što je “Zaljubljenik vina”. A tokom rata napisao je brojne pesne posvećene Armiji BiH >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i Bosni.

Poznati.info/Puls

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Filip Panajotović Biografija

Izvor: Poznati.info, 20.Mar.2013

Filip Panajotović je rođen 1991. godine u Beogradu. Bavi se manekenstvom. Učesnik je popularnog rijaliti šou programa Farma. 2012. godine je učestvovao u izboru “Best Model of The World” koje je održano u Turskoj i gde je predstavljao Srbiju. Postao je poznat nakon veze sa pevačicom i učesnicom...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.