Nataša Pavlović: Suprug i ja kao sav normalan svet, sve nesuglasice rešavamo svađom!

Izvor: Svet, 30.Okt.2014, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Pavlović: Suprug i ja kao sav normalan svet, sve nesuglasice rešavamo svađom!

Voditeljku Natašu Pavlović publika je zavolela dok je vodila šou “Plesom do snova”, a sada je domaćica emisije zabavno-muzičkog karaktera “Fantastik šou”, koju će svake srede na “Prvoj” televiziji voditi sa Sašom Joksimovićem. Posle duže pauze koju je napravila kada je na svet došao njen sin Oleg, koji sada ima četiri godine, povratak na male ekrane neizmerno je raduje. U svemu što radi ima bezrezervnu podršku supruga Predraga Pavlovića, producenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << “Grand produkcije”, za koga veruje da je njena idealna polovina. Na početku razgovora za “Hello!” Nataša najpre govori kako je doživela povratak na scenu.
Napravili ste višegodišnju pauzu na malim ekranima. Da li ste osetili tremu kada ste se ponovo našli pod svetlima reflektora?
– Bila sam uzbuđena nekoliko dana pre snimanja emisije, ali onog trena kada sam stala na scenu, imala sam osećaj da nisam ni pravila pauzu. Delovalo mi je kao plivanje, kako da ga zaboravim.
Godinama ste vodili emisiju “Plesom do snova” sa Boškom Jakovljevićem. Kako ste se uklopili sa novim partnerom Sašom Joksimovićem?
- Odlično smo se uklopili, jedno u drugo imamo poverenje i ne postoji ni trunka surevnjivosti među nama. Nove emisije donose i nove ljude, na moju sreću kvalitetne i potpuno posvećene poslu. Saša je upravo takav. Iako mu je ovo prvi put da radi kao voditelj, ima odličnu energiju i želju da u što kraćem roku savlada sve tajne ovog zanata. Vredan je, radan, zabavan i verujem da ćemo biti dobar tandem, što se na snimanjima već pokazalo. Pre svega, drago mi je što naginjemo neformalnom i naizgled spontanom načinu rada, koji je, po mom mišljenju, presudan u zabavnim formatima.
Ostatak intervjua pročitajte OVDE
Intervju: Zvezdana Milovanović, Life Content
Foto: Mirko Tabašević, Life Content
Frizura: Jovan Vukosavljević
Haljine: Matija Vuica

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.