Nastup u Novom Sadu: Svratite u BIG i slušajte Eminu uživo!

Izvor: Svet, 22.Avg.2014, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastup u Novom Sadu: Svratite u BIG i slušajte Eminu uživo!

Zvezda regionalne muzičke scene, Emina Jahović, održaće u nedelju, 24. avgusta, u 18 časova veliki koncert u holu BIG shopping centra u Novom Sadu.
Fanovi lepe pevačice, ali i svi koji budu želeli da nedeljno popodne provedu u prijatnom ambijentu novosadskog shopping centra, moći će da uživaju u nastupu pop zvezde koja će pevati svoje najveće hitove, uključujući i poslednji pod nazivom „Nesanica“.
BIG shopping centar nastoji da svojim posetiocima uvek pruži vrhunsko iskustvo i uživanje tokom kupovine, pa će nakon Emininog koncerta nastaviti sa lepim iznenađenjima i zanimljivim akcijama tokom jeseni.
Autor i foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.