Nastavak Zone Zamfirskoje: Pogledajte Brankicu Sebastijanović u naslovnoj ulozi

Izvor: Svet, 06.Mar.2015, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak Zone Zamfirskoje: Pogledajte Brankicu Sebastijanović u naslovnoj ulozi

Film “Vrati se Zone” premijerno će biti prikazan u novembru, a sada je pušten i prvi trejler u kojem Zona i Mane razgovaraju o potomstvu.
Film “Vrati se, Zone” je nastavak “Zone Zamfirove”, a reč je o romantičnoj melodrami sa elementima komedije o zgodama i nezgodama kroz koje prolaze Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak.
Zone tumači Brankica Sebastijanović, a Maneta glumac Milan Vasić.
Režiju potpisuje Jug Radivojević a >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << scenario su napisali Ivana i Miroslav Mitić po motivima knjige “Zona Zamfirova, šta je bilo posle”, Dušice Milanović Marike.
Kao majka Manetova Jevda pojavljuje se Ljiljana Dragutinović, a kao tetka Doka Jelisaveta Seka Sablić. Zoninog oca Hadži Zamfira tumači Nikola Ristanovski, a majku Tašanu Anita Mančić. Manulać je Miodrag Radonjić.
Pojavljuju se i novi likovi koje tumače Milan Lane Gutović kao pop Boža i Tanja Bošković kao popadija Sida. Tu su i Milorad Mandić Manda i Vesna Trivalić.
Scenario su napisali Ivana i Miroslav Mitić.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavak Zone Zamfirskoje: Pogledajte Brankicu Sebastijanović u naslovnoj ulozi

Izvor: Scandal.rs, 06.Mar.2015

Film “Vrati se, Zone” je nastavak “Zone Zamfirove”, a reč je o romantičnoj melodrami sa elementima komedije o zgodama i nezgodama kroz koje prolaze Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak...Zone tumači Brankica Sebastijanović, a Maneta glumac Milan Vasić...Režiju potpisuje Jug Radivojević...

Nastavak na Scandal.rs...

PREMIJERNO: Prvi klip iz nove ZONE ZAMFIROVE!

Izvor: NaDlanu.com, 06.Mar.2015

"Vrati se, Zone" će biti prikazan premijerno u novembru, a mi vam donosimo ovaj klip, čisto da naslutite šta nas čeka u bioskopima!..Reč je o romantičnoj melodrami sa elementima komedije o zgodama i nezgodama kroz koje prolaze Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak. Njih dvoje se suočavaju...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.