Nastasja Kinski je bila seks bomba. Upoznajte njenu naslednicu!

Izvor: Prva.rs, 24.Mar.2016, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastasja Kinski je bila seks bomba. Upoznajte njenu naslednicu!

Kada se početkom osamdesetih godina prošlog veka pojavila Nastasja Kinski, svi su bili očarani, a seksepilna nemačka glumica je totalno zaludela muškarce i mnogima je bila i ostala pojam lepote. Međutim, njena ćerka Kenija je već pokazala da je od majke pokupila sve najbolje i mnogi smatraju da je čak i lepša od Nastasje.
Da podsetimo, Nastasja Kinski (61) je publiku osvojila 1979. ulogom u filmu “Tess”, posle kojeg su usledila kultna ostvarenja "Cat People", “Paris, Texas” >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i “Maria’s Lovers”. Devojka devojka sa krupnim očima i licem anđela je postala seks simbol.
Iako zvuči otrcano, činjenica je da iver zaista ne pada daleko od klade.
Kada se pogledaju fotografije Kenije Kinski (23), koju je Nastasja dobila u braku sa čuvenim producentom Kvinsijem Džonsom, jasno je da se loza Kinski lepotica nastavlja…
Kenija se bavi manekenstvom, pozirala je za najčuvenije svetske magazine i svi joj prognoziraju sjajnu karijeru…
Za one malo mlađe, sledi kompilacija najpoznatijih uloga Nastasje Kinski:

Izvor: telegraf
 

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.