Najlepši koncert ikada: Ovako su mališani iz Osnovne škole iznenadili Amadeus bend! VIDEO

Izvor: Svet plus, 25.Maj.2017, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepši koncert ikada: Ovako su mališani iz Osnovne škole iznenadili Amadeus bend! VIDEO

Članovi benda Amadeus juče su se družili sa dečicom iz Osnove škole Milan Đ. Milićević, gde su trebali da im održe predavanje na temu "Moje zanimanje Muzičar".

Iako su mislili da će mala dečica sedeti i slušati šta imaju da im kažu na zadatu temu, u jednom trenutku stvar se otgla kontroli, te su mališani počeli momcima da skandiraju "Hoćemo pesmu". Kako decu veoma vole i često i pevaju za njih, odlučili su da zajedno sa njima zapevaju pesmu "Moja zemlja". "Ovo predavanje pretvorilo u najlepši koncert koji smo ikada doživeli", rekli su članovi Amadeus benda. Pogledajte kako je sve izgledalo.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Najlepši koncert ikada: Ovako su mališani iznenadili Amadeus bend! (foto/video)

Izvor: Svet, 25.Maj.2017

Članovi benda Amadeus juče su se družili sa dečicom Osnove škole “Milan Đ. Milićević”, gde su trebali da im održe predavanje na temu “Moje zanimanje Muzičar“.. Iako su mislili da će mala dečica sedeti i slušati šta imaju da im kažu na zadatu temu, u jednom trenutku stvar se otgla...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.