Nagrada za najuspešniju poslovnu ženu: Veuve Clicquot Business Woman Award u Beogradu!

Izvor: Svet plus, 26.Okt.2016, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada za najuspešniju poslovnu ženu: Veuve Clicquot Business Woman Award u Beogradu!

Nagrada za najuspešniju poslovnu ženu, Veuve Clicquot Business Woman Award prvi put će biti dodeljena u našem regionu, a u trci za ovo prestižno priznanje naći će se žene iz Hrvatske,Crne Gore i Srbije. 

Nagrada Veuve Clicquot osnovana je 1972. godine u čast izuzetnoj poslovnoj ženi Madame Clicquot, a svake godine dodeljuje se uspešnim poslovnim ženama širom sveta. Svojevrsni je Oskar i priznanje svim snažnim damama koje krasi preduzetnički duh i hrabrost kakva je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << odlikovala i ovu izuzetnu Francuskinju. Madame Clicquot 1798. udala se za Françoisa Clicquota, uspešnog proizvođača šampanjca. Kad je ostala udovica u 27. godini preuzela je poslovanje i bila je prva žena na čelu kompanije. Svoj moderan duh dokazala je 1810. proizvevši prvo vintage vino u regiji Champagne. Danas je prestižna Veuve Clicquot Business Woman Award nagrada zastupljena u 27 zemalja, a kompanija Energy Star International iz Beograda, zastupnik jednog od najpoznatijeg šampanjca sveta Veuve Clicquot, ovu prestižnu dodelu dovodi u Srbiju.

Nakon regionalnog izbora u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji, finalistkinje iz ovih zemalja naći će se na završnici, odnosno na finalnoj dodeli i proglašenju najuspešnije poslovne dame u regiji, koja se održava u Beogradu. Nakon toga, pobednica će imati izvanrednu priliku da se druži sa uspešnim poslovnim ženama iz celog sveta i učestvuje na završnoj večeri u Francuskoj, u gradu Reims, na kojoj će se okupiti pobednice svih zemalja u kojima se dodeljuje ova prestižna nagrada. Izbor finalistkinje u Srbiji zakazan  je za 03. novembar u hotelu  "Square Nine", dok će se finalna dodela, i proglašenje regionalne pobednice održati u beogradskom lounge-u "Top of the Hub" 01.decembra.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

“Veuve Clicquot Business Woman Award” u Beogradu!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Okt.2016

Nagrada za najuspešniju poslovnu ženu, Veuve Clicquot Business Woman Award prvi put će biti dodeljena u našem regionu, a u trci za ovo prestižno priznanje naći će se žene iz Hrvatske, Crne Gore i Srbije...Nagrada Veuve Clicquot osnovana je 1972. godine u čast izuzetnoj poslovnoj ženi Madame...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.