NOVA CRNOGORSKA SNAJKA: Ajfonka u šemi s bratom Darka Šarića!

Izvor: Kurir, 26.Nov.2015, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA CRNOGORSKA SNAJKA: Ajfonka u šemi s bratom Darka Šarića!

Bivša učesnica „Parova“ boravila prošle nedelje u Pljevljima kod mlađeg brata narko-bosa, koji je oženjen i ima decu.

Tijana Ajfon u ljubavnoj je vezi s Duškom Šarićem, mlađim bratom Darka Šarića, koji je osuđen na dvadeset godina zatvora zbog šverca narkotika. Kako Stars saznaje, starleta je prošle nedelje boravila u Pljevljima, gde je uživala u Duškovom društvu u jednoj kafani.

- Tijana i Duško se viđaju već mesec dana. Iako pokušavaju da sakriju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vezu zbog toga što je on oženjen, to im teško polazi za rukom jer je Ajfonka poznata i u Crnoj Gori i svi su bili šokirani kad su je videli u Pljevljima u njegovom društvu! - kaže naš izvor iz kafane u koju su mlađi Šarić i Tijana došli.

- U kafani su ostali do jutra. Naočigled prisutnih su se ljubili i grlili, ali niko od gostiju nije smeo da izvadi telefon i slika ih jer su imali mnogo ljudi u obezbeđenju - tvrdi izvor Starsa iz Pljevalja.

Tijana se u ovom crnogorskom gradiću zadržala dva dana, a prenoćila je u jednom od stanova koji su u Šarićevom vlasništvu. Upućeni u odnos Tijane i Duška tvrde da se par upoznao letos u Budvi i od tada su u kontaktu, ali vezu su otpočeli pre mesec dana.

Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo starletu, ali ona do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Duško Šarić oženio se 2012. u zatvoru u Bijelom Polju manekenkom Ninom Paskaš, s kojom je početkom ove godine dobio sina. Pre Nine bio je u braku sa Svetlanom Dimitrić, s kojom ima dvoje dece.

Autor: Ekipa Starsa

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.