NJEGOVIM MUKAMA DOLAZI KRAJ: Zmaj od produkcije dobio lutku za seks!

Izvor: Kurir, 09.Okt.2015, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJEGOVIM MUKAMA DOLAZI KRAJ: Zmaj od produkcije dobio lutku za seks!

Ilija Grahovac se dugo žalio kako nije uspeo da ga ušteka, a sada će konačno imati priliku za to.

Budući da Zmaj od Šipova već duže vreme kuka kako mu nedostaje seks, produkcija je rešila da ga nagradi i usliši njegove molbe. Naime, on će od produkcije dobiti lutku na naduvavanje, kako bi mogao da upražnjava seks u rijalitiju. Zmaj se već sedam meseci nalazi u rijalitiju i isto toliko je bio prinuđen na apstinenciju, ali uskoro će zadovoljiti svoje potrebe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Zmaj je čak jedno vreme bio u "braku" sa Vesnom Rivas i nadao se da će ga konačno "uštekati", međutim nije mu se dalo. On se od pevačice čak i razveo, jer ga nije zadovoljila u seksualnom smislu.

"Želim da ga uštekam, mene romantika ne zanima. Krenuo sam na nju, onako grubo, ali ona nije dala. U mene je 25 centimetara, mogu celu noć. Nisam ga uštekao mesecima", kukao je Zmaj, te je produkcija rešila da mu priskoči u pomoć.

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.