NEVERICA: Ovako je Tamarin bivši, pevač Aca Živanović REAGOVAO kada je čuo da joj je život ugrožen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVERICA: Ovako je Tamarin bivši, pevač Aca Živanović REAGOVAO kada je čuo da joj je život ugrožen!

- Pričali smo...

Poslednjih dana, starleta i pevačica Tamara Đurić prolazi kroz pravi pakao. Ona je na Veliki petak primljena na VMA jer je imala povišenu temperaturu i bila je malaksala a sve to zato što joj je pukao silikon kojim je uvećavala zadnjicu.

OGLASILA SE: Majka Tamare Đurić poslala UZNEMIRUJUĆU poruku - ovo je REKLA o stanju svoje ćerke!

Ona danima ne izlazi iz bolničkog kreveta, drastično je smršala a lekari ne prestaju da se bore >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za to da izađe živa, zdrava i bez ikakvih posledica.

CRNE PROGNOZE! Stanje UZNEMIRUJUĆE! Tamara Đurić izgubila 20 KILA! Teška BORBA za goli život

Tamari u ovim teškim trenucima podršku pružaju kako najbliži, tako i prijatelji, ali i njen bivši emotivni partner, Pinkova zvezda Aca Živanović sa kojim je ljubavnu romansu započela pred kamerama rijalitija ''Farma''.

A post shared by Aleksandar Zivanovic (@acazivanovic) on Apr 20, 2017 at 12:33pm PDT

Tamara i Aca su nakon raskida ostali u prijateljskim odnosima a kada je čuo šta joj se dogodilo, pevač ju je odmah kontaktirao.

- Čim sam čuo šta se desilo kontaktirao sam je. Popričali smo o njenom zdravlju. Preksinoć mi je rekla da je dobro i da se nada da će sve biti u redu. Nadam se da će se izvući iz svega toga što ju je snašlo i da će biti zdrava posle svega. Tamara je veliki laf, tako da sam siguran u to da će bitI dobro - rekao je Živanović za "Pink.rs" i otkrio da o estetskim korekcijama nema nikakvo mišljenje.

- Nemam apsolutno nikakvo mišljenje o plastičnim operacijama, svako ima pravo na to ako želi i svako je odgovoran za sebe - kaže Pinkova zvezda.

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Apr 21, 2017 at 5:02am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.