NERVOZNA: Marijana bežala s dečkom iz kafane!

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 07:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NERVOZNA: Marijana bežala s dečkom iz kafane!

Mićićeva nije želela da se fotografiše s Milošem, pa je trčala do kola i vikala

Marijana Mićić preksinoć se sa svojim dečkom Milošem Marjanovićem provodila na otvaranju jedne prestoničke kafane, iz koje je izašla trčeći.

Voditeljka „Pinkovih zvezdica“ preokupirana je obavezama oko snimanja emisije, pa je rešila da slobodno vreme iskoristi lumpujući uz živu svirku. Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su u lokal došli zagrljeni i u dobrom raspoloženju, ali se sve ubrzo pretvorilo u haos. Čim su seli za sto, Miloš je foto-reporterima okrenuo leđa jer ne voli da njegove fotografije izlaze u medijima, a onda su naručili piće. Iako su uživali u dobroj atmosferi, malo im je bilo neprijatno jer su skoro svi gosti gledali u njih dvoje, pa su odlučili brzo da napuste kafanu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Glavom bez obzira: Marijana sa dečkom pobegla iz kafane

Izvor: Scandal.rs, 24.Okt.2014

Marijana Mićić preksinoć se sa svojim dečkom Milošem Marjanovićem provodila na otvaranju jedne prestoničke kafane, iz koje je izašla trčeći...Voditeljka „Pinkovih zvezdica“ preokupirana je obavezama oko snimanja emisije, pa je rešila da slobodno vreme iskoristi lumpujući uz živu svirku....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.