NENAD MILIĆ Šabić će proći kao Janković zbog pokretanja postupka nadzora u Klinici dr Laza Lazarević

Izvor: Kurir, 30.Nov.2015, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NENAD MILIĆ Šabić će proći kao Janković zbog pokretanja postupka nadzora u Klinici dr Laza Lazarević

Nenad Milić, zamenik predsednika Liberalno demokratske partije, kaže da je dobro što je poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić pokrenuo postupak nadzora u Klinici za psihijatrijske bolesti dr Laza Lazarević zbog iznošenja u javnost podataka o zdravstvenom stanju građanina A. K. u emisiji TV Pink.

Ipak, Milić dodaje da je poverenik u opasnosti da "će proći kao zaštitnik građana Saša Janković", koji je svaki dan na naslovnoj strani Informera. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

"Iako Šabić verovatno može da izdrži kao Janković, koji je čak optužen za ubistvo, a i danas je na naslovici Informera. To je napad na instituciju, što je nedopustivo za jednu pravnu državu", rekao je Milić na TV N1 i dodaje da je ministar zdravlja Zlatibor Lončar prekršio zakon kada je pričao o dijagnozi peacijenta.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.