NE VIRI ČIČA, NE VIRI: Šok - Pogledajte ŠTA je radio Srba dok se Ljubina kći SE*SALA u ISTOJ sobi

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2017, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE VIRI ČIČA, NE VIRI: Šok - Pogledajte ŠTA je radio Srba dok se Ljubina kći SE*SALA u ISTOJ sobi

Bratanica glumila kaubojku u blizini strica.

Prvo je haos nastao kada je Srboljub Subotić pre dve večeri ušao kao ravnopravan takmičar u rijaliti "Parovi", a onda se on i uvećao nakon njegovog dramatičnog odgovaranja na intimna porodična i šokantna pitanja pred detektorom laži u sinoćnoj emisiji "Parograf".

I taman kad su mnogi mislili da je tu kraj za taj buran dan, njegova bratanica Aleksandra Subotić i njen rijaliti dečko, bivši fudbaler iz Novog Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << David Dragojević, rešili su da odrade jednu antistres terapiju. A, zna se, seks je najbolji lek za sekiraciju.

Ovaj nevaljali dvojac je imao jednočasovni odnos pred kamerama, ali i pred eventualno budnim očima drugih takmičara koji dele spavaću sobu, a među kojima je i stric Ljubine i Karađorđeve kćeri.

Promakla je Srbina reakcija u tom trenu kada su ljubavnici u nekoliko poza, od misionarske do kaubojke, zaboravili na sve oči koje ih gledaju.

- Morao sam da stavim jastuk preko glave da ne gledam to. Meni je žao, ali ću ih podržati u svakom slučaju. Pogotovo Davida, on je prva liga. I ja bih tako da imam takvu devojku - rekao je Srboljub, a Aleksandra se žustro protivila njegovim rečima.

- Ja se izvinjavam gledaocima što su to morali da gledaju. Tako sam izlečila nervozu. Mi smo mladi, ne vidim da je to nešto strašno - počela je Ljubina kći da se vajka, ali joj je voditeljka Anđela Lakićević rekla da za tim nema potrebe.

- To što se desilo, desilo se, ponela nas strast - pomalo stidljivo je dodao David iako sinoć nije bio nimalo.

Pogledajte te scene:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.