NE LJUBI VIŠE ISUSA! Poznata glumica prešla u ISLAM i šokirala javnost! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2017, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE LJUBI VIŠE ISUSA! Poznata glumica prešla u ISLAM i šokirala javnost! (FOTO)

Šta joj bi?

Lindzi Lohan je na svom Instagram nalogu izbrisala sve fotografije i ostavila je samo kratku poruku "Alaikum Salam" što u prevodu znači "Mir s vama".

Nakon ovog njenog poteza svi svetski mediji su preneli da je mlada glumica prešla u islam. Neki fanovi su podržali ovaj njen potez, a neki sumjaju da je ovaj potez delo hakera. Neki foloveri su podelili njene fotografije sa hidžabom koji je nosila tokom posete Turskoj.

May Allah guide you sister >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #lindsaylohan#subhanAllah pic.twitter.com/YqIIb6oP84

— v🐼v (@nurulnabilah_js) January 16, 2017

Inače, pevačica je napravila i pesmu posvećenu migrantskoj krizi u Turskoj u kojoj je napisala: "Mora da postoji nešto što mogu sada da uradim, nego da živim u svetu straha i sumnje. Oni sada pucaju, mi smo nekada vikali, samo da mogu da nastavim da popravim sve."

Da Lindzi prelazi u islam pričalo se još 2015. kada je slikana sa Kuranom u ruci. Tada je izjavila:

- Mi svi verujemo u nešto i na kraju dana to ima veze sa Bogom ili duhovnim savetnikom.

Nakon navoda da je Lindzi prešla u islam oglasila se i njena mama koja tvrdi da se njena ćerka nije preobratila u drugu veru i da je čuveni pozdrav zapravo u čast Dubaija, zemlji koju Lindzi sada zove svojim domom. Ona, inače, poslednje mesece provodi uglavnom u Dubaiju, a volontira i u prihvatilištima za sirijske izbeglice u Turskoj.

Inače, Lindzi je slikana sa Kuranom u ruci pre dve godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.