NAJVEĆA TV MISTERIJA: Otkrivamo gde je nestala Milka Canić i šta sada radi! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆA TV MISTERIJA: Otkrivamo gde je nestala Milka Canić i šta sada radi! (VIDEO)

Svi gledaoci se pitaju gde je nestala najomiljenija supervizorka u Srbiji Milka Canić, i kada ćemo ponovo moći u "Slagalici" da čujemo njeno čuveno "Dobro veče", a Marija Veljković, voditeljka popularnog kviza, je napokon otkrila šta se dešava sa Canićevom.

- Zaista mi godi kada nas ljudi hvale i podržavaju u tome što radimo. Ima, naravno, i loših komentara, verovatno se, zbog toga što smo im u domovima svako veče, osete slobodno da nam kažu šta žele. Ali, dobro, sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se to u ovom poslu podrazumeva. Najčešće me pitaju gde je Milka Canić, a ona je i dalje sa nama, radi žena svoj posao, samo je u režiji i nije pred kamerama. E, onda kad im tako objasniš, obavezno kažu: "Vratite nam Milku Canić" - ona je zaista omiljeni lik u "Slagalici" - izjavila je Veljkovićeva.

A ovako izgleda 50 verzija MIlikinog legendarnog uvodnog pozdrava:



(Telegraf.rs/izvor: Novosti)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.