NAJVEĆA TAJNA BRANĐELINE: Slavnoj pevačici zamalo izmakla uloga koja je spojila Anđelinu Džoli i Breda Pita! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jul.2016, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆA TAJNA BRANĐELINE: Slavnoj pevačici zamalo izmakla uloga koja je spojila Anđelinu Džoli i Breda Pita! (VIDEO)

Slavni holivudski bračni par, Anđelina Džoli i Bred Pit, upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", međutim, malo je falilo da umesto Bredove sadašnje supruge, u filmu zaigra popularna američka pevačica Gven Stefani i da se jedanaestogodišnji partneri - nikada ne upoznaju.

Bred i Anđelina su zajedno 11 godina, u braku su od 2015, a ova informacija je prvi put isplivala u javnost, i to u "The Howard Stern" šou, kada je lepa Gven otvoreno pričala o tome da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mogla da razdvoji slavni par.

Foto: AP/Tanjug

- Bila sam uverena da sam dobila ulogu, imala sam takav osećaj. Išla sam na mnogo audicija. U užem izboru smo bile Anđelina i ja, i bila sam presrećna, mislila sam da je uloga moja i da je to nešto što bi trebalo da probam - rekla je Gven.

Foto: AP/Tanjug

- Nisam bila previše razočarana kada su mi javili da nisam izabrana. Očigledno je bilo suđeno da to bude Anđelina - zaključila je pevačica velikog hita "Don't Speak".



Pogledajte i neke inserte iz čuvenog filma, koji je Anđelini i Bredu promenio život:



(Telegraf.rs/hellomagazine.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.