NAGODBA: Ana dala 50.000 da ne ide u zatvor

Izvor: Kurir, 21.Apr.2015, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAGODBA: Ana dala 50.000 da ne ide u zatvor

Ana Mihajlovski Grubin (32), koja je 14. januara privedena posle verbalnog sukoba s policijom i radnicima „Parking servisa“, nagodila se s Prvim osnovnim tužilaštvom i u humanitarne svrhe uplatila 50.000 dinara.

Kako Kurir saznaje, voditeljka je priznala da je ometala službena lica u obavljanju poslova održavanja javnog reda i mira, pa je primenjeno načelo oportuniteta.

Inače, incident zbog kog je Ana završila u policiji, podsetimo, dogodio se na uglu ulica Cara Lazara >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i Uskočke. Radnici „Parking servisa“ pokušali su da „paukom“ odnesu njen nepropisno parkiran automobil, a kad je voditeljka došla, psovala je i vikala na njih.

- Za krivično delo koje je Ani Mihajlovskoj bilo stavljeno na teret zaprećena je kazna do tri godine zatvora. S obzirom na to da je odlučila da prizna i pokaje se, kao i zbog toga što ranije nije osuđivana, tužilaštvo je na nju primenilo načelo oportuniteta, što znači da je ona uplatila novac u humanitarne svrhe, kao i da ono što je uradila neće biti u njenom krivičnom dosijeu - objašnjava sagovornik Kurira.

Ovim povodom kontaktirali smo i s voditeljkom, ali ona nije bila raspoložena za priču.

- Oduvek sam volela da dajem novac u humanitarne svrhe. Ne bih ništa više na tu temu komentarisala - kratko je poručila Ana.

(J. S. - M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.