Izvor: Scandal.rs, 02.Okt.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzičar stao na ludi kamen: Oženio se Sanja Ilić! (foto)

Muzičar Aleksandar Sanja Ilić, frontmen grupe “Balkanika”, danas se oženio drugi put, piše Alo!

Sanja je svojoj izabranici izgovorio sudbonosno “da” u Beogradu, pred najbližim prijateljima. O privatnom životu popularnog kompozitora se malo zna, te je i svoju, sada već suprugu, krio od očiju javnosti.

Muzičar je bio oženjen glumicom Zlatom Petković, koja je 2012. preminula nakon što je pretrpela moždani udar. Sa njom je dobio sina Andreja, koji se takođe bavi muzikom.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) OŽENIO SE SANJA ILIĆ: Frontmen grupe Balkanika po 2. put stao na ludi kamen

Izvor: Kurir, 02.Okt.2016

...Sanja je svojoj izabranici izgovorio sudbonosno “da” u Beogradu, pred najbližimprijateljima O privatnom životu popularnog kompozitora se malo zna, te je i svoju, sada već suprugu, krio od očiju javnosti..Muzičar je bio oženjen glumicom Zlatom Petković, koja je 2012 preminula nakon što...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.