Muž Dragane Mirković mora na operaciju, pevačica otkazala sve obaveze!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Apr.2017, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž Dragane Mirković mora na operaciju, pevačica otkazala sve obaveze!

Nakon problema sa krvnim sudovima Toni Bijelić zakazao je operaciju koja će se obaviti na jednoj od najboljih klinika u Beču.

Kako bi bila uz supruga Dragana Mirković otkazala je sve zakazane obaveze, kao i snimanja "Pinkovih zvezda".

Foto:Telegraf

- Moja želja i potreba je da budem uz Tonija i svoju decu u sledećem periodu, i sigurna sam da je to nešto što će svako razumeti. Zbog svega ovoga propustiću dva dana snimanja " >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Pinkovih zvezda", kao i premijeru novog dueta sa Danijelom Đokićem, ali biće vremena da se sve to nadoknadi. Postoje trenuci u životu kada su prioriteti jasni, a ovo je sigurno jedan od takvih trenutaka. Hvala svima na podršci i razumevanju, uvereni smo da će sve ovo proći brzo i u najboljem redu - potvrdila je i objasnila Dragana.

Inače, pevačica će prvi javni nastup imati na velikom koncertu zakazanom u tuzlanskoj dvorani "Mejdan".



(Telegraf.rs/Izvor: Kurir)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Otkazala sve zbog hitne operacije!

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017, 09:35

Dragana Mirković neće biti na snimanju "Pinkovih zvezda" niti na sopstvenoj promociji!..Pevačica Dragana Mirković otkazala je sve poslovne obaveze u naredne tri nedelje, jer njen suprug Toni mora na hitnu operaciju...MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!..Toniju će problem...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.