Izvor: Scandal.rs, 01.Okt.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci se uvek zaljube u ovakve žene! Tajna fatalnosti leži u potpuno neočekivanim stvarima

1. Osmeh

Mnogo puta su istraživanja pokazala da su nasmešena lica neodoljiva. Kad imate iskren osmeh na licu, ljudi vas automatski doživljavaju kao prijateljski nastrojenu osobu u čijem se društvu osećaju prijatno. Zato se nasmešite!

Pročitajte i… Sanjate seks sa šefom ili bivšim? Evo šta to govori o vama!

2. Govor tela

Opušten položaj ruku i tela je jasan znak da ste pristupačni i raspoloženi za druženje. Ako, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << primer, imate prekrštene ruke ili noge ili nervozno tipkate po mobilnom telefonu, šaljete neverbalnu poruku da niste zainteresovani za komunikaciju s drugima.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Muškarci se uvek zaljube u ovakve žene! Tajna fatalnosti leži u potpuno neočekivanim stvarima

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.