Muškarci se uvek zaljube u ovakve žene! Tajna fatalnosti leži u potpuno neočekivanim stvarima

Izvor: Svet, 01.Okt.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci se uvek zaljube u ovakve žene! Tajna fatalnosti leži u potpuno neočekivanim stvarima

Imate sve što je potrebno, samo možda ne znate kako to da iskoristite… Seksepilnost je glavni faktor zavođenja, to stoji, ali hajde da vidimo koje još osobine karakterišu pravu i opasnu zavodnicu. 
Foto: Guliver/Thinkstock 1. Osmeh
Mnogo puta su istraživanja pokazala da su nasmešena lica neodoljiva. Kad imate iskren osmeh na licu, ljudi vas automatski doživljavaju kao prijateljski nastrojenu osobu u čijem se društvu osećaju prijatno. Zato se nasmešite! >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Pročitajte i… Sanjate seks sa šefom ili bivšim? Evo šta to govori o vama!
2. Govor tela
Opušten položaj ruku i tela je jasan znak da ste pristupačni i raspoloženi za druženje. Ako, na primer, imate prekrštene ruke ili noge ili nervozno tipkate po mobilnom telefonu, šaljete neverbalnu poruku da niste zainteresovani za komunikaciju s drugima.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.