Muškarci otkrili kakvu šminku vole da vide na ženama!

Izvor: Svet plus, 29.Avg.2015, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci otkrili kakvu šminku vole da vide na ženama!

Kada govorimo o šminci, muškarci imaju jasno definisano mišljenje o tome šta vole a šta ne. Mnogi oblici složenih make-up trikova izgledaju dobro na modelima ili poznatim ličnostima, ali možda ne i na vama. 

Baš iz tog razloga, sprovedena je studija u kojoj su muškarci otkrili šta oni smatraju savršenim make up-om ! Pa, pogledajte šta su rekli!

Našminkane oči 

Mnogi ljudi smatraju da su oči ogledalo duše. Možda je to razlog zbog koga >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << muškarci vole da vide na ženi crni ajlajner koji uokviruje oči  više nego bilo koju drugu vrstu šminke. Stavite akcenat na vaše oči i primetićete promene koje slede.

Crvena usta

Ponekad želite da isprobate različite nijanse ruževa za usta, ali su momci otkrili da su verni pravoj klasici. Muškarcima crvena boja nikada ne dosadi. Jarki crveni ruž na usnama će ga ostaviti bez daha!

Blago rumenilo

Mnoge dame vole da koriste rumenilo i bronzer jer  on savršeno podiže i ističe jagodice. Momci su priznali da ne vole previše konturisano lice i prejako rumenilo, ali ono u boji ruže je savršeno! 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.