Morisi napustio koncert zbog neumesnog dobacivanja iz publike!

Izvor: Svet, 23.Nov.2014, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morisi napustio koncert zbog neumesnog dobacivanja iz publike!

Slavni engleski pevač Morisi napravio je pravu pometnju nakon što je u sredu nedugo posle početka koncerta u Varšavi otišao je sa scene. Samo 25 minuta nakon početka koncerta Morisi je obustavio sve i napustio binu jer mu je neko iz prvih redova dobacio nešto uvredljivo.
U poslednje vreme, Morisi je nekoliko puta otkazivao koncerte zbog zdravstvenih problema, ali ovo sada nije bio slučaj.
Neko iz prvih redova publike dobacivao je uvredljive opaske na račun pevačeve borbe >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sa nedavno dijagnostifikovanim rakom. Ova informacija još uvek nije potvrđena, ali je sigurno da je pevač čuo nešto što ga je mnogo iznerviralo jer je nakon nepunih pola sata napustio scenu i više se nije vraćao.

Izvor: 24sata
Foto: Wikipedia

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.