Morena i njen muž varaju samo tako: Duguju 3.500 evra porodici sa bolesnim detetom?

Izvor: Scandal.rs, 10.Feb.2016, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morena i njen muž varaju samo tako: Duguju 3.500 evra porodici sa bolesnim detetom?

Učesnica “Parova” Morena Marjanović i njen nevenčani suprug Manuel Curi obmanuli su porodicu sa bolesnim detetom i ostali im dužni 3.500 evra.

Curi je, prilikom kupovine auta, prevario Nemanju Simića iz Malog Lošinja, kojem je novac neophodan za lečenje deteta koje ima srčanu manu.

Morenin muž je Simiću navodno isplatio samo pola dogovorene sume, a ostatak je Simić morao da traži sudskim putem.

“Nemanja je Manuelu prodao auto >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << za 7.000 evra, ovaj mu je dao pola sume i obećao ostatak. U međuvremenu je Simićeva žena ostala u drugom stanju i šest meseci od rođenja deteta saznali su da mališan ima srčane probleme. Budući da su bebine terapije skupe, Nemanja je zahtevao ostatak novca, ali Manuel mu nije isplatio. Na kraju je slučaj završio na sudu”, ispričao je izvor “Starsa“.

Manuel Curi, pak, tvrdi da nije dužan.

“Tačno je da smo imali kombinacije oko njegovog auta. Nisam hteo da mu isplatim ceo iznos jer sam auto morao da popravljam. Međutim, ipak sam mu isplatio novac posle šest meseci”, rekao je Morenin muž

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.