Misice i manekenke: I Kelvin Haris rešio da krene dalje posle Tejlor

Izvor: Scandal.rs, 28.Jun.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misice i manekenke: I Kelvin Haris rešio da krene dalje posle Tejlor

I dok se njegova bivša devojka Tejlor Svift doslovno ne odvaja od svog novog dečka, britanskog glumca Toma Hidlstona, s kojim je trenutno na romantičnom odmoru u Italiji, Kelvin Haris je izjavljivao da je pevačica izmanipulisala medije u svoju korist, dok on nije znao šta se tačno događa.

Iako su prve glasine nakon prekida išle u smeru toga kako je on nju ostavio, zbog nedostatka strasti, čini se kako je ipak Tejlor bila ta koja je okončala jednogodišnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << vezu, i to navodno telefonskim pozivom.

Međutim, izgleda je i Kelvin spreman da krene dalje i navodno ima novu simpatiju.

Radi se o 21-godišnjoj britanskoj rijalti zvezdi Megan Ris, koja je od slavnog DJ-a mlađa čak 14 godina i naravno, plavuša je.

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀megan rees (@megrees) on Feb 18, 2016 at 8:23am PST

Navodno se par dopisuje već danima, a pao je i dogovor da se uskoro vide.

No, lepa Megan nije jedina koja je privukla njegovu pažnju.

U nekoliko dana, Kelvin je počeo da na Instagramu prati još Miss Velike Britanije, Mhairi Ferguson, manekenku Brandi Mer te jednu od učesnica izbora za Miss Universe, Aferditu Drešaj.

A photo posted by Mhairi Fergusson (@missunitedkingdom) on Jun 19, 2016 at 2:52pm PDT

Upućeniji izvori tvrde kako Kelvinu više nije nimalo stalo do Tejlor, već je povređen zbog toga što je počela da petlja sa Tomom, dok su oni još uvek bili par.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Misice i manekenke: I Kelvin Haris rešio da krene dalje posle Tejlor

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.