Izvor: Scandal.rs, 30.Jul.2016, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslavu Iliću pozlilo pred nastup u Crnoj Gori!

Slavuj iz Mrčajevaca Miroslav Ilić preksinoć je nastupao u Herceg Novom, ali je sate pred izlazak na binu proveo u hotelskoj sobi jer mu je pozlilo. Kako je pevač nedavno operisao bruh, svi su bili zabrinuti da li će do koncerta uopšte doći i da li će Miroslavu uopšte biti bolje.

Izvor koji se zatekao na licu mesta tvrdi da je Ilića najverovatnije udarila sunčanica i da je zbog toga osećao vrtoglavicu, malaksalost i mučninu, piše alo.rs.

“Vrućina na >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << primorju i promena klime očigledno nisu pozitivno uticale na stanje pevača koji je, čim je osetio slabost, otišao u hotelsku sobu da odspava i da se oporavi. Spavao je nekoliko sati i probudio se sat vremena pred nastup. Bilo mu je bitno da ljudi koji su ga željno očekivali da im zapeva ne budu nezadovljni i zato je više razmišljao o tome da mu se stanje poboljša nego o bilo čemu drugom. Ljubazno osoblje hotela pomoglo mu je oko kofera i sve vreme su mu donosili vodu i voće u sobu. Kada se probudio, rekao je da mu je dobro i da može da održi koncert”, kaže izvor.

Tako je i bilo, Miroslav je malo došao sebi, a onda se uputio na kafu sa kolegom Vladom Georgievim, pa na nastup. Poput pravog profesionalca Ilić je pevao nekoliko sati, a nijednim gestom publici nije pokazao da mu je loše i da je čitav dan zbog toga bio prikovan za krevet.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MIROSLAVU ILIĆU POZLILO: Pevač jedva održao nastup u Crnoj Gori

Izvor: Kurir, 30.Jul.2016

...Naš izvor koji se zatekao na licu mesta tvrdi da je Ilića najverovatnije udarila sunčanica i da je zbog toga osećao vrtoglavicu, malaksalost i mučninu.."Vrućina na primorju i promena klime očigledno nisu pozitivno uticale na stanje pevača koji je, čim je osetio slabost, otišao u hotelsku...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.