Miroslav Ilić: Nemam vanbračnog sina! Žena koja tvrdi da mi je bila ljubavnica je psihopata

Izvor: Svet plus, 30.Maj.2015, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Ilić: Nemam vanbračnog sina! Žena koja tvrdi da mi je bila ljubavnica je psihopata

 Mirjana Antonović juče je u intervjuu za jedne poznate dnevne novine izjavila kako sa Miroslavom Ilićem ima sina starog 30 godine. Nakon što je pročitao njenu izjavu, popularni pevač demantuje ovakve navode i dodaje, da je ta žena psihopata.

"Njegova žena, kada je saznala da sam trudna, počela je da preti meni i detetu. Govorila je i da će ubiti svoju decu i Miroslava", kaže Mirjana za Kurir i dodaje da je Miroslav  poslednji put video sina Devina, kada je imao osamnaest >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << meseci i da  mu je tada mu poklonio krstić, koji njegov sin i dan danas nosi.

S druge strane, Miroslav Ilić i dalje tvrdi da mu Mirjana smešta."Ona je psihopata. Ne zanima me ta priča, rekao sam sve što sam imao. Ona očigledno radi na svom ličnom interesu, jer ako kaže da taj dečko ima 30 godina, zašto onda ona mora umesto njega da nateže priču? Takve stvari se ne rešavaju preko novina, već za to postoje institucije. Ta psihopata ne želi mene da uništi, već moju ženu Gordanu. Ako ja živim u Srbiji, žao mi je što bar tu ne mogu biti zaštićen, nego se štite oni koji žive preko Bare i lažu. Davno sam rekao da nemam veze s tim. Mali ima svog oca, koji ga je priznao. Nemam mira zbog toga, napadaju me sa svih strana. Zar moja reč ništa ne znači u ovoj zemlji?",  pita se Miroslav.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.