Mirjana Karanović prekinula predstavu zbog kamiondžija! VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Jul.2016, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirjana Karanović prekinula predstavu zbog kamiondžija! VIDEO

Glumica Mirjana Karanović igrala je predstavu "Aveti" na otvorenom u Budvi, a kako se čula jaka buka na 30 metara od bine, koju su pravile kamiondžije, ona je rešila da prekine predstavu!

Glumica Mirjana Karanović poznata je kao veliki profesionalac, te zbog toga sve što radi mora da bude savršeno. Tako je pre par večeri, dok je igrala predstavu "Aveti" na otvorenom u Budvi, prekinula predstavu jer se čula jaka buka. Ona je otišla iza scene kako bi ih primirila, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se vratila i nastavila da radi svoj posao. Inače, ovo nije prvi put da je tako nešto uradila. Pre nekoliko godina je u publici zazvonio telefon, pa je ona uradila isto što i sad, prekinula predstavu, zamolila osobu da ugasi telefon, a onda nastavila.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.