Mirjana Karanović otkrila zbog čega nikada neće biti omiljena glumica u Srbiji

Izvor: Svet plus, 23.Avg.2017, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirjana Karanović otkrila zbog čega nikada neće biti omiljena glumica u Srbiji

Mirjana Karanović u otvorenom intervju za jedan hrvatski portal otkrila je zbog čega nikada neće biti omiljena glumica u Srbiji.

Popularna glumica se prvo osvrnula na pozorišni život u Beogradu. - Beograd je ušao u jedan mediokritetski period u pozorištu i nema ljudi koji vode te ustanove da su ličnosti i autoriteti. Uglavnom pozorišta vode glumci koji su u dobrim odnosima s ansamblom i oni se snalaze. Glavno je da svi dobiju platu, da se nekako izgura i to je jedna prilično >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << neinspirativna situacija u kojoj nema ničega. Ni drame, ni dramatičnosti, ni umetničkih incidenata, niti ličnosti koje uznemiravaju i pokreću- izjavila je Mirjana za jutarnji.hr.

Priznala je i da ju je britak jezik neretko koštao, ali da zbog toga nije žalila. - Mene ili obožavaju ili mrze iz dna duše. Propustila sam priliku da budem opšte prihvaćena narodna glumica zbog svojih kritičnih opaski na srpsko društvo i ono što smo prošli. Zamerali su mi i da sam kao žena bila agresivna u svom mišljenju. Ali sve je to nepovratno i nikada neću imati status opšte omiljene glumice- iskrena je bila Karanovićka u intervjuu za ovaj medij.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.