Mira Škorić za haljinu pukla 12.000 evra!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2016, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mira Škorić za haljinu pukla 12.000 evra!

Svečana toaleta je za Škorićevu stigla direktno iz Milana.

Mira Škorić ne robuje trendovima i brendovima, ali s vremena na vreme zaseni koleginice u odabiru haljine.

Pevačica je bila specijalna gošća na Svetosavskom balu, koji se svake godine u februaru održava u Bijeljini, i tom prilikom je zasijala u punom sjaju. Naime, ona je ponela haljinu poznatog italijanskog brenda i za nju iskeširala „tričavih“ 12.000 evra! Svečana toaleta je za Škorićevu stigla >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << direktno iz Milana, i to sat vremena pre nastupa. Na zabavi, koja je bila organizovana pod pokroviteljstvom Milorada Dodika, nastupile su i Dragica Radosavljević Cakana, Lena Kovačević, Snežana Kopunović, a među gostima je bio i proslavljeni fudbaler Savo Milošević.

Dok je Škorićka izvodila svoj performans, njene koleginice su komentarisale da izgleda nikad bolje, što je pokazala u izazovnoj bež haljini. Inače, pevačica je dobila poziv da ove godine bude specijalna gošća na modnoj reviji brenda čiju je čiju je kreaciju ponela na proslavi.

(LJ. S.)

Autor: Foto: Damir Dervišagić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mira Skoric za haljinu pukla 12.000 evra

Izvor: medio.rs, 11.Feb.2016

Svečana toaleta je za Škorićevu stigla direktno iz Milana..Mira Škorić ne robuje trendovima i brendovima, ali s vremena na vreme zaseni koleginice u odabiru haljine...Pevačica je bila specijalna gošća na Svetosavskom balu, koji se svake godine u februaru održava u Bijeljini, i tom prilikom je...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.