“Mir u kući”: Tanju Savić suprug naterao da skalpelom skida tetovažu posvećenu staroj ljubavi?!

Izvor: Svet, 26.Jan.2015, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Mir u kući”: Tanju Savić suprug naterao da skalpelom skida tetovažu posvećenu staroj ljubavi?!

Tanja Savić je pod pritiskom supruga Dušana otklonila sve tragove njene velike ljubavi koju je imala sa izvesnim Neđom.
Pevačica je pre nekoliko godina na vratu istetovirala slovo N koje je početno ime momka Neđe, sa kojim se zabavljala u to vreme.
“Tanjina najveća ljubav je Neđa, čije početno slovo imena je istetovirala pre nekoliko godina. Pošto je on oženjen i ima decu, Tanja je morala da prekine viđanje s njim uprkos tome što ga je jako volela. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nakon toga počela je da se zabavlja sa Dušanom, kome je ta tetovaža jako smetala”, rekao je dobro obavešten izvor, a napisao “Alo!”.
“Dušan je Tanju stalno pritiskao da otkloni tu tetovažu, jer ga jako nervira. Često su se svađali zbog nje, a neretko joj je pretio i razvodom ukoliko to ne otkloni. Zbog svih svađa i Dušanovih insistiranja Tanja je skoro otklonila tetovažu”, rekao je izvor.
Savićeva je tetovažu otklanjala skalpelom i trenutno na mestu gde je nekad postojao inicijal, pevačica ima ožiljak veličine tri centimetara, koji pokriva puderom.
Ono što je takođe važno jeste da je Tanja nekadašnji trag ljubavi otklanjala hirurškim, a ne laserskim putem, zbog čega vrat nije mogla da pomeri više od mesec dana. Sve te bolove bivša zvezda “Granda” trpela je zbog “mira u kući”.
Već se pisalo da je Tanja pokušala da skine ovu tetovažu, ali da joj to nije pošlo za rukom. Takođe, zbog ovih inicijala Tanja je u javnosti uhvaćena u laži. Naime, pre nekoliko godina Savićeva se u emsiji “Narod pita” pred milionskim auditorijumom pohvalila da je laserskim putem uklonila tetovažu koja ju je podsećala na bivšeg dečka, ali je samo nekoliko nedelja kasnije uslikana u Tuzli, a famozno slovo se tada nalazilo na njenom vratu. Ipak, nekoliko godina kasnija inicijal je otklonjen, a njen suprig Dušan može da odahne.
Izvor: Alo!
Foto: printscreen

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.