Mina Lazarević biografija

Izvor: Poznati.info, 19.Dec.2014, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mina Lazarević biografija

Mina Lazarević je srpska glumica koja se osim kao velika glumica dokazala i u muzici jer osim glume njena velika ljubav oduvek je bila i muzika, pa je tako priznala da joj je oduvek bila želja da snimi džez album.

Mina Lazarević rođena je 10. jula 1975. godine u Beogradu. Još je kao dete počela da svira klavir pa je sa pet godina upisala školu „Stevan Mokranjac“. Mina dolazi iz porodice muzičara jer joj je otac Ljubiša bio dirigent dok je majka pevala u horu „Pozorišta >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << na Terazijama“.

Kada je imala osam godina nastupala je na savezničkim i republičkim takmičenjima gde je osvajala nagrade. Sa 16 godina je upisala Muzičku akademiju, ali je bila razočarana šta nije mogla da studira u Beču ili Moskvi. Zbog tadašnjeg stanja u zemlji Mina nije mogla da putuje van granica.

Posle je rešila da upiše FDU i to je bio veliki momenat u njenom životu jer se malo udaljila od muzike i počela da se bavi glumom. Prva rola usledila je u predstavi „Snežnja kraljica“, ali veliku pažnju medija dobila je tek rolom u filmu „Normalni ljudi“.

Osim šta je postigla mnogo i postala poznato ime, Mina ima sreće i u ličnom životu. U srećnom je braku i ima troje dece, Marka, Ivu i Luku.

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.