Mina Lazarević: Mjuzikl “Viktor Viktorija” bio je jedan od mojih najvećih izazova

Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2015, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mina Lazarević: Mjuzikl “Viktor Viktorija” bio je jedan od mojih najvećih izazova

Serija “Porodično blago”, u kojoj je tumačila lik Čupke, Mini Lazarević donela je popularnost širokog televizijskog auditorijuma, a ostvarila je niz zapaženih rola, iskazavši svu raskoš svog talenta, kako glumačkog tako i muzičkog. Tridesetdevetogodišnja umetnica najviše je ponosna na svoju decu, osamnaestogodišnjeg Luku, sedmogodišnju Ivu i četvorogodišnjeg Marka, kao i na brak sa baletskim umetnikom Goranom Stanićem. Veliki izazov predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << joj uloga u seriji “Jedne letnje noći”, rađena prema romanu spisateljice Mir Jam. Na početku razgovora Mina govori o utiscima sa snimanja serije koja je počela da se emituje na Prvoj televiziji.

“Igram majku devojke u ranim dvadesetim godinama. Mislim da sam se dobro snašla, ova uloga mi je bila veliki izazov jer do sada ništa slično nisam radila. Budući da ne izgledam kao da imam pedeset godina, trudila sam se da to dočaram drugim sredstvima. To je jedna od najiskrenije ispričanih priča. Trudili smo se da budemo iskreni i da krajnje emotivno ispričamo jednu porodičnu, ljubavnu priču.”

Šta vam posle dvadeset godina bavljenja glumom predstavlja izazov?

“Ja sam već imala jedan od najvećih izazova, a to je mjuzikl ‘Viktor Viktorija’ u ‘Pozorištu na Terazijama’ i to je bio najlepši način da proslavim dve decenije u mom pozorištu. To je vrhunac mjuzikla, brodvejski klasik. Svaka glumica koja se bavi muzikom sanja takvu ulogu. Ja sam je čekala godinama i mislim da se desila u pravom trenutku, kada se kod mene sakupilo iskustvo, znanje i godine rada.”

Kompletan intervju pročitajte OVDE.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.