Mimi Oro posećivala košarkaša Nikolu Pekovića?

Izvor: Svet, 29.Mar.2015, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mimi Oro posećivala košarkaša Nikolu Pekovića?

Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, posećivala je crnogorskog košarkaša Nikolu Pekovića u jednom beogradskom hotelu pre nego što je ušla u rijaliti “Parove”, piše Kurir.
Starleta i košarkaš upoznali su se pre pola godine preko zajedničkog prijatelja i od tada su se više puta tajno videli. Poslednji put Mimi je došla kod njega, a izvor blizak sportisti kaže da je Mimi sportisti tražila na zajam određenu svotu novca.
Mimi se navodno oduvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sviđao Nikola Peković, a kada su se upoznali bila je presrećna. Priznala mu je da joj se veoma sviđa i da bi sve na svetu dala da provede noć s njim, piše “Kurir”.
“Obećala mu je da nikad u javnosti neće priznati da je bila s njim. Njih dvoje su se nekoliko puta tajno sastajali u jednom beogradskom hotelu, a u zoru bi ga napuštali odvojeno”, priča taj izvor.

Mimi je prilikom posete u “Parovima” priznala da je sebi ispunila želju da spava sa košarkašem, ali nije htela da kaže njegovo ime. Na konstataciju da je to bio Peković, ona se zbunila.
“Povezivali su me sa fudbalerima i političarima, ali ja sam imala želju da spavam sa jednim košarkašem i to sam ispunila. Da sam bila sa Pekovićem, to ne bih izgovorila”, pokušala je da se izvuče Mimi.
Do komentara košarkaša “Kurir” nije uspeo da dođe jer su njegov brojevi telefona poznati redakciji bili nedostupni.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Mimi Oro posećivala košarkaša Nikolu Pekovića?

Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2015

Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, posećivala je crnogorskog košarkaša Nikolu Pekovića u jednom beogradskom hotelu pre nego što je ušla u rijaliti “Parove”, piše Kurir...Starleta i košarkaš upoznali su se pre pola godine preko zajedničkog prijatelja i od tada su se više puta tajno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.