Milomir Marić stao u odbranu starleta!

Izvor: Svet, 27.Nov.2015, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milomir Marić stao u odbranu starleta!

Glavni i odgovorni urednik televizije “Hepi” Milomir Marić poslednjih dana sve više je na meti onih koji osporavaju rijaliti programe, uključujući i “Parove”.
Upitan da prokomentariše da li je to hajka na njega ili rijaliti programe, Marić je u svom prepoznatljivom maniru odgovorio i potkačio pripadnike domaće političke scene.
“Hoće da ukinu poslednju sirotinjsku zabavu i da skinu osmeh sa lica Srbije. A, mogu vam reći da su učesnice “Parova“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u koje se toliko upinje prstom, poštenije u odnosu na razne nezavisne i slobodoumne aktivistkinje, koje opslužuju sve generacije političara”, rekao je za portal srećne televizije voditelj emisija “Ćirilica” i “Goli život”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Marić brani starlete: One su poštenije od tamo nekih...

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2015

Glavni i odgovorni urednik televizije "Hepi" Milomir Marić poslednjih dana sve više je na meti onih koji osporavaju rijaliti programe, uključujući i "Parove"...Upitan da prokomentariše da li je to hajka na njega ili rijaliti programe, Marić je u svom prepoznatljivom maniru odgovorio i potkačio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.